Ποιον στηρίζει ο Λάμπρος Σκάρλας για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Έναν μήνα πριν την εκλογική μάχη (6/10)για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ στελέχη του κόμματος ανοίγουν τα χαρτιά τους και δημοσιοποιούν την προτίμησή τους για τον/την επόμενο/η αρχηγό του κόμματος.

Τον Μιχάλη Κατρίνη στηρίζει σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο πολιτευτής του Κινήματος στη Βοιωτία, Λάμπρος Σκάρλας, στην κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ.

Δείτε την ανακοίνωση

Ποιον στηρίζω για τις εσωκομματικές εκλογές στις 6-10-2024

Τιμώ όλες τις υποψηφιότητες και εύχομαι καλό, δίκαιο και αδιάκοπο αγώνα με σκοπό να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων. Το σίγουρο είναι ότι διαψεύδονται όσοι ποντάρουν ότι έχουμε έντονες συγκρούσεις προεκλογικά. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να αναδείξουμε το ΠΑΣΟΚ ως πρωταγωνιστή. Δεν πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών και δεν πρέπει να έχουμε ως στόχο την δεύτερη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Άλλωστε μην ξεχνάτε πως οι όποιες προς τη σωστή κατεύθυνση θέσεις και νομοσχέδια ψηφίζει η παρούσα κυβέρνηση έχουν προταθεί πρώτα από το ΠΑΣΟΚ και αναφέρονται στο πολιτικό μας πρόγραμμα.

Στις εκλογές στις 6 του Οκτώβρη στηρίζω την υποψηφιότητα του Μιχάλη Κατρίνη . 
Και εξηγούμαι:

Ο Μιχάλης Κατρίνης είναι Βουλευτής επαρχίας και μοιραζόμαστε κοινό όραμα για την ανάπτυξη της περιφέρειας στην Ελλάδα. Είναι νέος, καθαρός, έμπειρος κοινοβουλευτικός και εξαιρετικά μελετηρός. Ο Μιχάλης δεν μπαίνει σε μικροσυνομωσίες – παραγοντισμούς και ότι θέλει να πει το λέει απευθείας και ότι διεκδικεί το βάζει πάνω στο τραπέζι μόνος του.

Ευγενής αλλά μαχητικός, αξιοπρεπής χωρίς χτυπήματα προσωπικά, αλλά παράλληλα ουσιαστικά αντιπολιτευτικός και βαθύτατα αντιδεξιός, εκπροσωπεί στην Βουλή ένα ΠΑΣΟΚ σοσιαλιστικό και ανατρεπτικό σε μια επιστροφή στις ρίζες του.

Ο κυρίαρχος λόγος που προκρίνω την υποψηφιότητα του Μιχάλη είναι η πολιτική του πρόταση για το ΠΑΣΟΚ. Η πρόταση αυτή είναι απλή, καθαρή και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο:

«Ο αποκλεισμός οποιασδήποτε συνεργασίας με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η προτεραιότητα το ΠΑΣΟΚ να ανοίξει στη βάση του προγράμματος μια μεγάλη συζήτηση σε ολόκληρο τον προοδευτικό χώρο, για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στις παρυφές και τα άκρα της συντηρητικής παράταξης».

 Είμαι σίγουρος ότι #oloimazi θα προχωρήσουμε τα αμέσως επόμενα χρόνια με στόχο η επόμενη Ελληνική κυβέρνηση να είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και καλώ στις κάλπες στις 6 Οκτώβρη όλες και όλους τους προοδευτικούς Βοιωτούς πολίτες.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο